onsdag den 23. august 2017

Tanzania here we come

Nu er vi kommet til Tanzania! Vi har været i Sumbawanga i 2 dage nu, og vi nyder det. Vi fløj fra Billund tidligt om morgen den 15 august, og vi landede i Dar es Salaam (Tanzania) sent om aften. Hvorefter vi ventede på at få visa, som gik overraskende godt. Vi sov på et motel lige ved lufthavnen. Dagen efter fløj vi til Mbeya, som er en by tættere på Sumbawanga, derefter kørte vi i 7 lange timer, 10 mennesker alle med 2 kufferter, til Sumbawanga. Det var en lang tur, og sent om aften ankom vi til Sumbawanga, det var dejligt. Da klokken blev over 12 sang vi fødselsdagssang for Kristina, som havde fødselsdag. Den nat sov vi rigtig godt.

Dagen efter havde vi en stille morgen, hvorefter vi tog ned i byen og blev vist rundt. Det var dejligt at se byen og være hjemme i den tanzanianske kultur. Vi smagte ugali (majsgrød) og fik bønner og ris til frokost. Senere mødte vi børnene på børnehjemmet (Peters house), det var rigtig hyggeligt og sjovt at prøve at snakke med dem. Dagen efter begyndte vi med Swahili undervisning, som vi skal have en uge. Nu er vi kommet til Tanzania! Vi har været i Sumbawanga i 2 dage nu, og vi nyder det. Vi fløj fra Billund tidligt om morgen den 15 august, og vi landede i Dar es Salaam (Tanzania) sent om aften. Hvorefter vi ventede på at få visa, som gik overraskende godt. Vi sov på et motel lige ved lufthavnen. Dagen efter fløj vi til Mbeya, som er en by tættere på Sumbawanga, derefter kørte vi i 7 lange timer, 10 mennesker alle med 2 kufferter, til Sumbawanga. Det var en lang tur, og sent om aften ankom vi til Sumbawanga, det var dejligt. Da klokken blev over 12 sang vi fødselsdagssang for Kristina, som havde fødselsdag. Den nat sov vi rigtig godt.
Dagen efter havde vi en stille morgen, hvorefter vi tog ned i byen og blev vist rundt. Det var dejligt at se byen og være hjemme i den tanzanianske kultur. Vi smagte ugali (majsgrød) og fik bønner og ris til frokost. Senere mødte vi børnene på børnehjemmet (Peters house), det var rigtig hyggeligt og sjovt at prøve at snakke med dem. Dagen efter begyndte vi med Swahili undervisning, som vi skal have en uge.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar